Beveiliger worden

Beveiliger worden?

Als beveiliger fungeer je in veel gevallen als schakel tussen de hulpdiensten en het bedrijf. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat bij calamiteiten alles zo soepel mogelijk verloopt. In dit proces kunnen fouten in sommige gevallen fatale consequenties hebben.

 

Het is dan ook van groot belang om als beveiliger zijnde de rust ten alle tijden te behouden. Een gestrest mens maakt fouten, dat is voor een beveiliger niet anders.

 

Verder wordt het beroep van beveiligingsbeambte steeds breder. Tegenwoordig komt het echte beveiligingswerk steeds meer op de achter grond te staan. De klant verwacht tegenwoordig ook dat een beveiliger klantgericht en representatief is. Dit is vooral in object beveiliging het geval. Je bent meer een security-host. Jouw gezicht is vaak het eerste wat de klant, van het object waar je werkt ziet, en dus ben je tevens het visitekaartje van het object waar je werkt.

 

Een vlotte babbel zal vaak het verschil maken. Je komt veel met mensen in contact, en deze zullen niet altijd even vriendelijk zijn. Je kan vaak door rustig te blijven en door je begrijpend op te stellen vaak situaties met geweld voorkomen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *